Våra stylingtips

Här kommer några av våra bästa stylingtips för både kvinnor och män.

tips-klader

Styling tips för kvinnor – Till vardag och fest

När det är dags för fest är det som om alla kläder helt plötsligt försvinner ut ur garderoben. Ingenting är fint nog och ingenting passar bra, tycker man då i alla fall. Men det är en form av stress som sätter in, i stället för att fokusera på den man inte har så ska man kolla lite extra på det man har i stället.

När det är lite extra så tycker vi att det passar med spets, volanger och paljetter. Det gör också mycket om man har rätt accessoarer till kläderna. Tillbehören kan ge hela outfiten en extra detalj som lyfter det hela till en helt ny dimension. Ett tips för festen är också byxor. Idag är det populärt med snygga och snäva byxor i ett glansigt tyg, eller till och med i skinn. Passar perfekt med ovanstående. Undvik gärna vanliga kortärmade tröjor när du ska gå ut på lite festligare tillställningar. Använd höga klackar och en kuvertväska för att piffa till det lite. Ett armband och halsband till och en fin make up med målade naglar gör underverk, vi lovar.

Vi lämnar festen och går in i vardagen igen. Det kan vara svårt att hitta inspirationen när man ska klä sig till vardags. Orkar man inte blir det nästan samma kläder och mönster hela tiden. Ett tips är att försöka ta dina kläder och mixa och kombinera olika platt samt accessoarer. Kombinera kläder som du annars inte brukar kombinera. Gör du det får du mer inspiration och du öppnar dina ögon för nya möjligheter. Men kom ihåg att:

Ska du mixa flera färger, se till att de är i ungefär samma ton

Stylingtips för män – Till vardag och fest

För festliga tillfällen passar det perfekt med kostym till män. Det kan inte gå fel om man gör rätt från början. Det finns vissa saker att tänka på samt regler när man ska klä sig i kostym med skjorta.

Att köpa en kostym är ganska svårt. För att den ska se bra ut på kroppen så ska den inte vara för slapp, men inte för trång heller. Storleken måste vara perfekt för att man ska fylla ut den. Ta hjälp och råd från personal i butiken när du köper en kostym. I vissa välsorterade butiken kan man även hjälpa till med att sy upp byxor, ärmar osv. Ett annat tips är att prova kostymen med skorna som du ska använda till den. Längden på byxorna måste anpassas med skorna.

En regel som man ska följa när man bär kostym, det är att den nedersta knappen ska aldrig vara knäppt.

Till vardags är det snyggt när män har en enkel t-shirt med byxor och matchande skor. Det går att komplettera med en scarf eller liknande för att få det lite mer intressant. Vill man vara lite mer stilig kan vi rekommendera en piké. Detta plagg år en återkommande klassiker.

Det går också att styra sin stil med skor. Lägg till ett par snygga sneakers och vipps så har du en sportig outfit. Sätt på dig finare skor och helt plötsligt så har du en dressad look.