Mixa second hand med nya kläder

Vårt absolut bästa stylingtips är att blanda gammalt med nytt. Det finns en mängd olika second hand affärer runt om i Sverige där man kan göra riktigt coola fynd. Second hand kläder ger den där extra eden till din klädstil, du kommer med ett plagg som inte är mainstreem och som alla har. Du kan också fynda fina designkläder med superfin kvalité. Våra bästa second hand tips är som följer:

  1. När du handlar ett plagg, tänk efter, kommer du att använda det. Har du skor och ytterkläder som passar till. Den ursnygga sjuttiotalsdressen ala Abba kanske känns som en bra ide där och då, men kommer du någonsin att använda den.
  2. På second hand kan man fynda rejäla väskor i äkta skinn och läder för en billig penning, väskor som skulle kosta en bra bit över tusenlappen som ny.
  3. Vill ditt barn testa en sport som fotboll eller liknande, köp utrustningen begagnat först för att se om barnet verkligen vill fortsätta spela, då har man sparat in åtskilliga hundralappar om barnet beslutar sig för att det inte var någonting för honom.
  4. Det som är absolut roligast att handla second hand är klänningar, där finns ett sådant brett spann av stilar och plagget är så lätt att kombinera med sådant man har hemma i sin egen garderob. De flesta secondhand affärer anpassar dessutom sitt utbud efter årstiden, så varför inte köpa hem fem snygga sommarklänningar för under 200 lappen.
  5. Skor! Mode och trender varierar över säsongerna och ibland är det inne med 80-tal och ibland med 70-tal. Och vill man hitta de snyggaste 70-tals skorna så är det dom från just 70-talet och det är på second hand dom finns att få tag på.

admin