Nicki Minaj, en bra sångare och skådespelerska

Onika Tanya Maraj, blev artisten Nicki Minaj som började bygga sin succé karriär redan 2007. Nicki Minaj, som är född i december 1982, började sitt liv som spädbarn i Saint James, Trinidad och Tobago. Hon är idag en etablerad artist som givit ut många succékantade album, i genren trinidadisk-amerikansk rap och sång.

Det började 2007 då Nicki Minaj påbörjade skapandet av 3 Mixtapes, som genast ledde till ett skivkontrakt hos YME, (Young Money Entertainment). Det dröjde dock enda till 2010 innan hennes första album släpptes med namnet ”Pink Friday”, men då var hennes succé redan ett faktum. Det första albumet sålde efter bara fem veckor platina.

Nicki Minaj var också den första kvinnliga soloartist som haft hela sju singlar på amerikanska Billboards Hot 100 lista. Efter detta så har det kommit ut mycket material från Nicki Minaj, i form av musik och film. Vad många inte känner till om Nicki Minaj, kan vara att hon är en av de kvinnliga artister som varit med i, eller på något sätt medverkat till en enorm mängd olika TV-serier, shower och filmer. Detta kan läsa mera om på international movie database, (imDb).

Nicki Minaj senaste album skulle enligt henne själv släppas redan 24 november detta år, men fick senare skjutas upp till den 15 december. Från det albumet har det redan släppts 2 singlar med medföljande videos i TV och på Internet. En av dessa singlar har slagit Vevos rekord, genom att under bara 24 timmar visas 19,6 miljoner gånger. Ett rekord som slog det gamla med 300000 visningar.

I dagsläget har det nya albumet, som går under namnet ”The Pinkprint” ännu inte nått våra butikshyllor. Albumet finns dock redan nu att förhandsboka på CDON genom att klicka på denna länk.

admin