Lady Gaga är kvinnan i HM´s julkampanj

Att fråga om du känner till, och vet vem, Lady Gaga är kan idag framstå som dumt. Denna superstjärna är idag mera ett begrepp än ett namn. Med ett klart och tydligt scenspråk, kraftiga mode och färginfluenser och modern och populär musik så är denna superstjärna idag en av de största inom både musik och modevärlden i alla som hon företar sig.

Hennes och Mauritz som sällan gör dåliga reklamkampanjer, har snappat upp detta super fenomen och anlitat henne som förgrundsfigur i deras julkampanjfilm för julen 2014. Med Hennes & Mauritz tystnad och hysch hysch kring deras kommande julkampanj så kom detta som en blixt från klar himmel. Himlen är fortfarande helt klar, då vi lätt förstår innebörden och effekten av en reklamkampanj med denna superstjärna som Lady Gaga verkligen är.

Detta ser du i Hennes & Mauritz julkampanjfilm

Lady Gaga är frontfigur i reklamen, men dock inte ensam utan har vid sin sida Tony Bennet. Detta förefaller också helt naturligt, då dessa två arbetat med ett gemensamt album som går under namnet ”Cheek to Cheek” som redan släppts och finns på hyllorna i alla välsorterade skivbutiker och försäljningsställen på Internet. Är du intresserad av albumet kan du finna det på CDON genom att klicka här.

I julkampanjfilmen från Hennes & Mauritz får du se massor av statister iklädda kreationer från HM´s kollektioner och sortiment, och som dragplåster så får vi en snutt sång av Lady Gaga och Tony Bennet ståendes på en storbandsscen inför festligheter för att ge oss den extra lilla glittriga julstämning som ska göra att vi blir mera köp glada och inhandlar våra julklappar i mjuka paket från Hennes & Mauritz. Julkampanjfilmen kan du se på denna länk, kallas H&M Magical Holidays.

admin