Mycket att se på ELLE-play

För de mode, shopping och skönhets intresserade finns det mycket att läsa och se på ELLE-play. Här få du ditt lystmäte mättat med information inom mode, skönhet, shopping och träning. Allt professionellt utformat för att ge dig som läsare och besökare en trevlig tur och vistelse i den moderna informations världen och dess virtuella modehallar.

Med virtuella menar jag inte, overkliga eller med fantasin framställda även om vi ibland kan tycka det när vi ser alla nya modekreationer som visas på filmklipp, på TV och via Internet. Här syftar jag på den virtuella världen Internet och allt det som idag erbjuds via detta informations media.

ELLE-play, är inte på något sätt olikt detta Internetmediala faktum. Hos ELLE-play kan du finna information om allt som rör modevärlden. Här kan du finna information om modeveckor, titta på ELLE-galan både den senaste och flera år tillbaka i tiden. Även ELLE-beauty awards finns att finna här.

Det senaste som i skrivande stund visas på ELLE-play, är HM´s senaste kreationer som visades på Armory i Hudson, New York. På ELLE-play kan du nu se filmen från denna visning, där även uppträdande av Missy Elliot och inslag av parkour finns med.

Detta är bara ett av de mänga saker du som mode intresserad kan finna genom att besöka ELLE-play på Internet. ELLE-play har även ett antal kända bloggare och bloggerskor du kan finna genom deras sida och kan läsa deras tankar och inställningar till det som visas på ELLE-play. Den mest kända är en bloggerska vid namn Elsa Billgren, en TV-profil du säkert redan har hört talas om.

För att kunna utnyttja ELLE-play fullt ut, så krävs det en prenumeration där du kan hitta senaste erbjudande, helårsprenumeration eller ELLE på iPad. Väl värd tjänst att vara ansluten till för alla Sveriges modeintresserade. Här kommer du till ELLE-play.

admin