Elsa Billgrens Blogg, och vad hittar vi där

Elsa Billgren, en välkänd profil inom mode, shopping, skönhet och inredning. En skön tjej med unik stil som ger professionella vintageråd. Den stora kännedomen om Elsa Billgren har kommit genom hennes föräldrar Ernst och Helen Billgren. Elsa Billgren har från detta utvecklats till en professionell bloggerska och TV-profil där hon bland annat medverkat i programmet Antikdeckarna som evig sökare av vintagefynd.

Hos Elsa Billgrens blogg hittar vi till största delen hennes stora kärlek till klänningar, gammalt som nytt bara det är rätt stil på dem. Det finns dock mer att hämta från detta underbara paket av en fullvärdig kvinna. På bloggen hittar du även kategorier som berör mode, shopping, skönhet och träning. Här finns även plats för lite tävlingar och horoskop.

Det finns sedan två ytterligare kategorier som berör ELLE-event och ELLE-play som säkert alla kvinnor redan känner till och ämnet inte behöver beröras i denna lilla artikel.

Detta är Elsa Billgren

En mångsidig tjej på 28 år med skinn på näsan. Född 1:a februari 1986 på Sveriges framsida, Göteborg. Förutom Antikdeckarna, så har Elsa Billgren medverkat i TV-program som Äntligen Hemma, Mästerverket och AK3.

Hennes blogg handlar mycket om Elle förstås, då hon är bloggerska för Svenska Elle. I övrigt skriver Elsa Billgren om sina intressen, som mest berör vintage och klänningar, då hon själv säger att hon varken äger ett enda litet par av byxor eller jeans. Sedan blir det blandad kompott av kärlek, Paris, vad hon gillar mest och hur en helt vanlig gammal söndag kan se ut. Hon skriver dock på ett underhållande och kraftfullt sätt som berör hennes läsare och gör henne till en av Sveriges största bloggerskor. Har ännu inte kollat in Elsa Billgrens blogg, gör det här http://elsa.elle.se/

admin