Bikini för män med hår på bröstet

Expressen mode rapporterar om en lustig trend som har spridits på sociala medier i sommar. På Instagram har det florerat bilder på män som har rakat till sig en ”hårbikini”. Män som har ganska kraftig behåring på kroppen rakar till sig en egen bikini. Om ni följer länken till Expressen så kommer ni att se ett bildexempel, eller så kan ni gå direkt till källan, Instagram

Vem som startade denna trend vet man inte men den virala succén är ett faktum. Som med allt som sprids på nätet går det i raskande fart. Det går från en världsdel till en annan på bara några sekunder.

Trenden har fått namnet mankini men kallas också för the redneck bikini och the macho mankini. Många har beskådat dessa herrar på stränderna i sommar.

För fler bilder på dessa ”plagg” ska man besöka hashtaggen https://twitter.com/hashtag/ChestHairBikini?src=hash

Vi har dock inte sett några svenska bidrag till denna enorma nätsuccé. Svenska män lyser med sin frånvaro.

Andra nättrender

En annan nättrend som cirkulerade i våras var ”sellotape selfie”. Det var personer som virade in sina aksikten i tejp och sedan postade en selfie på sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram och bloggar. Nätet exploderade nu som då och alla gjorde det. Man tejpade inte snyggt, det skulle de roligt ut också och ansiktet skulle bli deformerat av tejpen.

Här ser ni ett par av dessa selfies ”in action”.

admin